Ергенът на bTV Виктор Стоянов може и да си е намерил постоянно

...
Ергенът на bTV Виктор Стоянов може и да си е намерил постоянно
Коментари Харесай

Водещ на bTV? Какво следва за Виктор след Ергенът

" Ергенът " на bTV Виктор Стоянов може и да си е намерил непрекъснато място в малкия екран. Твърди се, че продуцентите доста го харесали и след края на сантименталното шоу може да го забележим като водещ на световна графа в някой от утринните блокове.

Първият „ Ерген ” в страната ни от години се домогва до място в Би Ти Ви или в някоя от другите огромни малките екрани в страната ни. За първи път обаче той е толкоз покрай реализирането на тази своя цел. Говори се, че малкия екран няма да хвърли напразно известността, която му сътвори поради риалитито. Още от в този момент се търсело място, където да го бутнат след финала на шоуто, написа " Уикенд ".

Виктор би бил подходящо попълнение в някоя от светските рубрики, с които са претъпкани утринните блокове на bTV. Георги Тошев елементарно ще го бутне в „ Преди обед ”, което от ден на ден стартира да наподобява на кръгла маса – постоянно се намира място за още един другар на продуцента или за още едно лице, което малкия екран желае да стартира. В същото време утринните блокове през уикенда – „ Тази събота и неделя ”, неотдавна бяха удължени и към този момент са по цели 4 часа. Покрай войната сред Русия и Украйна политиката излиза на напред във времето в тях, само че никоя война не продължава постоянно. Ако нещата се развият удобно и проблемите бъдат позволени относително бързо, на предаването ще му бъдат нужни нови всемирски рубрики и лица, а Виктор би се вписал идеално в сходна идея.

Най-логично е Стоянов да стане лице на графа за добра форма. Той към този момент има опит като съветник в тази област в дамския уебсайт на малкия екран. В същото време, той нееднократно е гостувал в „ Преди обед ”, също с цел да изяснява по какъв начин елементарно и дейно могат да се смъкват килограми и да се поддържа хубава фигура. Преди да влезе в „ Ергенът ” прави и личен канал в интернет, отдаден на тематиката. Едва ли ще е изненада, в случай че от идващия тв сезон стартира да води такава тв графа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР